Skip to content

Zbog trenutne situacije s nekoliko velikih racija širom svijeta protiv IPTV prodavača, ne možemo se povezati ni s jednim prodavačem! O najnovijim prepadima možete pročitati više OVDJE i OVDJE, tako da vjerojatno razumijete zašto biste ODMAH trebali dobiti VPN! Da biste kupili pretplatu za koju mislimo da je najbolja, potrebno je otići na AliExpress i pretraživati na IPTV-u!

Kad koristite iptv, sigurno surfajte internetom

Još prije tjedan dana u nekoliko je zemalja izvršen masovni napad na igrače koji distribuiraju IPTV usluge. Između ostalog, zaplijenjeni su poslužitelji koji sadrže gotovo 50 milijuna podataka o korisničkom računu. Stoga postoje dobri razlozi da budete sigurni da ono što radite na internetu ne može biti praćeno.

Novine su nas kontaktirale

Veći nas je list s IPTVis-om kontaktirao i pitao se možemo li zamisliti postavljanje intervjua, a kako sami ne prodajemo nijednu IPTV uslugu, dogovorili smo se da ćemo razgovarati s tamošnjim novinarom putem Tele-a. Tada smo saznali da Hrvatska policija trenutno provodi opsežnu istragu, gdje je velik broj IPTV usluga i preprodavača u lošoj situaciji.

Koliko vas košta anonimno surfanje i sigurno korištenje iptv-a?

S paketom kanala koji smatramo najboljim u testiranju, košta samo oko 18 USD godišnje. Ako tada želite i nju koristiti bez da vas uhvate i riskirate milijunske kazne, trebali biste kupiti i VPN uslugu za oko 30 dolara godišnje. Ukupno korištenje iptv kanala košta oko 50 USD

Razzia

Međutim, ne kažemo da ne možete koristiti uslugu IPTV ili ne, ali želimo vam dati snažnu preporuku da u takvim slučajevima poduzmete mjere predostrožnosti. Najmanje što možete učiniti što vam omogućuje sigurno i anonimno surfanje je nabaviti sebi VPN.

1. KORISTITE VPN

Već duže vrijeme propovijedamo upotrebu VPN-a i pozivamo sve koji koriste IPTV uslugu da odmah investiraju u VPN uslugu. To osigurava da sav vaš promet prvo ide putem poslužitelja u inozemstvu, gdje dobivate novu IP adresu. To znači da nije moguće vidjeti tko je što učinio.

Danas, nakon svih nedavnih racija, svi pružatelji usluga IPTV preporučuju upotrebu VPN-a, a oni imaju ugrađene značajke za to u softveru koji dobijete.

Jedina negativna stvar kod upotrebe VPN-a je ta da morate imati stabilnog VPN davatelja usluga, tako da ne dobijete prespor i trom internet. U Švedskoj, nažalost, samo nekoliko komada drži mjeru kako biste izbjegli zaostajanje u emitiranju. Napisali smo članak s popisom najboljih vpn usluga koje trenutno možete kupiti.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria