Skip to content

Najbolja VPN usluga

Ovdje je najbolja VPN usluga koju u Hrvatskoj možete kupiti da biste bili anonimni kada koristite IPTV usluge.

VPN

Što je VPN?

VPN je kratica za "virtualnu privatnu mrežu" i usluga je koju koristite za skrivanje identiteta na internetu. Ideja s VPN uslugama je da biste trebali proći kroz VPN tunel koji je VPN poslužitelj, a kada se to dogodi, svi vaši ulazni i izlazni podaci su šifrirani. To vam omogućuje da budete anonimni i nitko ne može vidjeti ni vašu IP adresu ni bilo kakve druge tragove onoga što ste učinili s internetom.

Kako VPN usluga radi!

VPN usluga je vrlo jednostavna u stvarnom izvršavanju, sve što radite je da se povežete s VPN klijentom koji šifrira sve vaše podatke. To se postiže preuzimanjem njihove VPN aplikacije, a zatim odabirom poslužitelja s kojim se želite povezati u njihovoj VPN mreži. Kad se to učini, sav promet s vašeg uređaja proći će kroz VPN tunel i vi ste sada na sigurnom.

Najbolji VPN u Hrvatskoj

NordVPN je bez sumnje trenutno najbolja VPN usluga, iako je i broj 2 u našem najboljem testiranju VPN usluga također dobar. Velika je razlika u cijeni, gdje Nord VPN košta otprilike polovicu cijene naše # 2. NordVPN je ujedno i najveća svjetska VPN mreža i u svojoj mreži ima preko 5600 VPN poslužitelja. To ih je učinilo očitim izborom svih koji bi to trebali imati barem za IPTV. Malo je usluga koje mogu jednostavno kriptirati HD streaming, a da to ne postane hakirano u streamingu uživo. Dakle, ovo je očit izbor upravo sada!

# 2 Najbolja VPN usluga

Mislimo da je druga dobra usluga ExpressVPN, koji bi itekako mogao biti najbolja VPN usluga u 2020. da nema cijene. ExpressVPN i NordVPN su kraljevi VPN-a. Također samo ovo dvoje vrijedi ako ćete voditi livestream s IPTV uslugama ako neće hakirati. Jednostavno vam je potrebna najbrža usluga, dok ona mora biti najsigurnija kada imamo posla s IPTV-om. Onda je riječ o ovo dvoje.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria