Skip to content

NAŠE NAJBOLJE U TESTU NAJBOLJE IPTV USLUGE

Ispod imate najbolju IPTV uslugu i trenutno najbolju VPN uslugu za vašu pretplatu. Pogledali smo koju ponudu kanala dobivate u pretplati i koliko je VPN usluga sigurna i brza. Ako želite detaljnije vidjeti koji su TV kanali uključeni, ovdje ćete pronaći sve kanale. Također mislimo da biste trebali pročitati malo o sigurnosti i onome što VPN čini za vas prije nego što kupite pretplatu. Sve cijene možete pronaći na stranici cijene predmeta.

AliExpress-IPTV

AliExpress je drugo najveće tržište na svijetu nakon Amazona, ali u njihovom su vlasništvu Kinezi. To vam omogućuje da na njihovoj platformi pronađete gotovo sve, a jedna od tih stvari su pretplate na IPTV.

Nažalost, više se ne možemo povezati s njima jer su nas vlasti nadzirale. Ali sve što morate učiniti je otići na AliExpress.com, a zatim pretražiti na IPTV.

Ponekad možete malo pretraživati i tražiti pojmove poput “HD TV“, “IPTV Subscription“, “m3u” ili “world tv“. Pokušavaju se sakriti, ali na AliExpressu ima dosta prodavača. 12-mjesečna pretplata košta oko 15 – 20 USD.

NordVPN je najveća svjetska VPN usluga i ima najviše poslužitelja od svih VPN usluga. Ovo je odavno očiti izbor za svakoga tko ga želi koristiti za IPTV kanale. To je zato što je samo nekoliko VPN usluga na tržištu u stanju šifrirati svu količinu podataka koju stream uživo zahtijeva bez pokretanja hakiranja.

Nekoliko drugih usluga koje to mogu učiniti uglavnom su za tvrtke ili ExpressVPN jer su također dobre, ali dvostruko skuplje. Stoga je naša preporuka definitivno NordVPN koji vas košta samo oko 30 dolara godišnje. Više informacija o usluzi možete pronaći na web mjestu VPN tvrtke.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria