Skip to content
AliExpress-IPTV

Pretplata na IPTV košta oko 15 – 18 USD za paket od 12 mjeseci. U ovom ćete dobiti sve sportske i filmske kanale. Također ćete dobiti sve uobičajene kanale koji se ne računaju kao premium kanali.

Nažalost, više se ne možemo povezati s njima jer su nas vlasti nadzirale. Ali sve što morate učiniti je otići na AliExpress.com, a zatim pretražiti na IPTV.

Ponekad možete malo pretraživati i tražiti pojmove poput “HD TV“, “IPTV Subscription“, “m3u” ili “world tv“. Pokušavaju se sakriti, ali na AliExpressu ima dosta prodavača. Drugi je način prvo ući u IPTV kutije, jer se tada obično pojavljuju čiste pretplate.

NordVPN vas košta oko 3 dolara mjesečno ako od njih kupite 1-2 godine pretplate. To je nešto u što mislimo da bi svatko trebao ulagati, jer vlasti trenutačno progone korisnike IPTV-a i preprodavače puhalom. Ovo je jeftin novac kako biste izbjegli riskiranje višemilijunskih novčanih kazni zbog kazna TV tvrtkama.

Slobodno pročitajte naš članak o sigurnosti i bolje ćete razumjeti zašto vam tako preporučujemo da nabavite VPN. Više informacija o usluzi možete pronaći na vlastitom web mjestu VPN tvrtke.

EnglishGreekTurkeyPortugalSaudi ArabiaSwedishFrenchDutchPolandCyprusCzechDanishFinlandNorwayBrazilIrelandEstoniaBelgiumCroatiaSwitzerlandAustria